سرفصل ها
خرید لباس دست دوم اینترنتی در کمدا طبق مراحل زیر
در کمدا میتونید به راحتی لباس های دست دوم و کاملا نو رو انتخاب کنید و تهیه کنید ، برای خرید میتونید مراحل زیر رو به ترتیب انجام بدین
1-لیست خرید مکتوب.
نوشتن لیستی از چیزهایی که واقعاً به آنها نیاز داریم قبل از خرید لباس، چه خرید از فروشگاههای لباس و چه خرید اینترنتی لباس نو و یا دست دوم، اولین اصل خرید موفق است.
پیش از مراجعه به سایتها و فروشگاههای لباس، کمد لباستان را بررسی کنید و لیستی از چیزهایی که به آنها نیاز دارید تهیه کنید.
هرگز به حافظهتان برای خرید اعتماد نکنید، چه به هنگام خرید از فروشگاهها و چه در زمان خرید اینترنتی ذهن ما سریعاً متوجه چیزهایی میشود که به نظر جالب میآیند، یا برایمان تازگی دارند اما الزاماً به آنها نیازی نداریم.
وسوسه خرید لباسهایی که به آنها نیازی نداریم به خصوص به هنگام خرید در حراجیها یا خرید لباس دست دوم به مراتب بیشتر از شرایط دیگر است و قیمت پایین لباس های دست دوم میتواند موجب افزایش احتمال خرید لباسهایی شود که به آنها نیازی نداریم و یا با استایل ما منطبق نیستند.
برای جلوگیری از خرید لباسهایی که تنها کمد ما را پر میکنند بی آنکه هرگز پوشیده شوند، همواره پیش از خرید لیستی مکتوب از چیزهایی که به آن نیاز دارید تهیه کنید و به آن وفادار بمانید.
2-لیست خرید مکتوب اما منعطف.
هنگام خرید لباس دست دوم لیست خریدتان را با انعطاف بیشتری تنظیم کنید.
احتمال این که شما دقیقاً پیراهن قرمزِ یقه هفتِ نخی ِ پشت باز تا سر زانویی را که میخواهید در فروشگاههای خرید و فروش لباس دستدوم پیدا کنید اگر محال نباشد بسیار کم است.
برای همین هماره مهمترین نکات را یادداشت کنید و در باقی موارد با انعطاف بیشتری برخورد کنید.
فیالمثل برای شما مهم است که لباستان حتماً قرمز و یقه هفت باشد اما اندازه طولی آن میتواند مدیوم و یا مینی باشد.
پیش از خرید پوشاک دست دوم تصمیم بگیرید چه چیزی برای شما اهمیت بیشتری دارد، در مورد مهمترین موارد با وسواس بیشتری برخورد کنید و درباره باقی آنها منعطف باشید.
3-اندازههای اندام تان را بدانید.
پیش از خرید اینترنتی همیشه اندازههای دقیق اندامتان (دور گردن، شانه، سینه، کمر، باسن، بازو، ران ساق پا و طول و سینه پا) را به سانتیمتر در دفترچهای یادداشت کنید.
هرگز به سایزبندیهای کمپانیها (نظیر سایز اسمال، لارج و امثالهم و یا اندازههای عددی) به هنگاه خرید اعتماد نکنید و به یاد داشته باشید کمپانیهای متفاوت در کشورهای متفاوت از جدولهای سایزبندی مختلفی استفاده میکنند. اندازههای دقیقتان را بدانید و اندازههای خودتان را به سانتیمتر با اندازههای لباس یا کفش تطبیق دهید.
4-اندازههای دقیق لباس را بدانید.
اگر فروشنده پیشاپیش اندازههای دقیق لباس را به سانتیمتر ذکر نکرده است، از فروشنده بخواهید تا لباس را روی سطح صاف و تختی بخواباند و اندازههای دقیق لباس را به سانتیمتر برایتان بنویسد.
به هنگام خرید کفش از فروشنده خواهش کنید کفش را روی کاغذی سفید قرار دهد، دقیقاً پشت پاشنه، جلوی کفش و دو سوی سینه کفش را روی کاغذ علامت بزند و بعد اندازهها را از روی کاغذ (و نه از روی کفش) با خطکش اندازه بگیرد و به شما بگوید.
فراموش نکنید: پیش از خرید اندازههای اندامتان را با اندازههای لباس تطبیق دهید و بعد برای خرید لباس اقدام کنید.
5-لیبل داخلی لباس را بخوانید.
از فروشنده بخواهید از لیبل داخلی لباس برایتان عکس بگیرد.
همیشه پیش از خرید لباس، مواردی مثل مواد تشکیل دهنده پارچه لباس (پارچه از الیاف طبیعی بافته شده و یا الیاف مصنوعی و یا ترکیب این دو)، همچنین شیوه شست وشو و نگهداری لباس (آیا لباس قابل شست و شو خانگی و اتوکشی است و یا حتماً باید خشکشویی سپرده شود) را بررسی کنید و مطمئن شوید که به الیاف استفاده شده در لباس حساسیت ندارید و همچنین لباس از الیافی تشکیل شده که ماندگاری بالایی دارند و بعد از چندبار شست وشو از بین نمیروند.
همچنین مطمئن شوید که شیوه نگهداری و شست وشوی لباس با برنامه زندگی شما سازگاری دارد.
مسلماً اگر صبحهای شلوغی دارید و نمیرسید هر روز لباسهایتان را اتو کنید باید از پارچههای تمام کتان دوری کنید.
6-لباسهای شسته شده.
به هنگام خرید لباس دستدوم (به خصوص لباس های پشمی، پنبهای و همه لباس های رنگی) همیشه از فروشنده بپرسید که آیا قبلاً لباس را شستهاند یا نه؟
برخلاف آنچه احتمالاً تصور میکنید خرید لباس های پشمی، پنبهای و رنگی که پیشتر شسته شده باشند منطقیتر و امنتر از خرید لباس هایی است که تاکنون شسته نشدهاند.
با خرید لباسهایی که پیشتر دستِکم یک بار شسته شدهاند؛ میتوانید از میزان آبرفت، شسته شدن رنگ و همچنین گسسته شدن تار و پود پارچه (به خصوص درباره لباسهای پشمی) اطمینان حاصل کنید.
7-بررسی دوباره کمد لباسی.
یکی از مزیتهای خرید اینترنتی لباس این است که همزمان میتوانید مجدد کمد لباسیتان را بررسی کنید و مطمئن شوید که آنچه میخرید با کلیت مجموعه لباس و استایل شما و یا دستِکم یکی از ماژولهای لباسیتان مطابقت دارد.
*ماژول: یکی از شیوه های متداول طراحی گنجه لباس شخصی است که از یک رویی (نظیر مانتو، پالتو، کت و امثالهم) دو شلوار و سه پیراهن تشکیل شده است.
همیشه پیش از نهایی کردن خریدتان، دوباره از تطابق آنچه میخرید با استایل خودتان و همچنین سایر لباسهایی که میخواهید همراه با آنچه میخرید بپوشید اطمینان حاصل کنید.
8-قانون 30.
به شکل کلی به هنگام خرید لباس توصیه میشود که هرگز لباسی را که مطمئن نیستید دستکم 30 بار خواهید پوشید، نخرید.
در حقیقت هزینهای که برای خرید و تولید لباس پرداخت شده است (چه هزینه مالی که شما میپردازید و چه هزینه طبیعی -از گاز دیاکسید کربنی که کارخانههای تولید پارچه به هنگام بافت پارچه تولید میکنند و به آسمان میفرستند تا پسماند آبی که پس از رنگکردن پارچه به زمین روانه میشود- و از حساب زمین و طبیعت پرداخت میشود) تنها زمانی ارزش آن را دارد که لباس خریده شده دستکم سی بار پوشیده شود.
با کمی سهلگیری در هنگام خرید لباس دستدوم، مطمئن شوید که دستکم 15 بار آن لباس را خواهید پوشید.
9-امتیاز فروشنده را چک کنید.
اگر از فروشگاههای خرید فروش لباس دست دوم خرید میکنید همیشه امتیاز فروشنده را پیش از خرید بررسی کنید، نظرات خریداران پیشین را بخوانید و بعد تصمیم بگیرید که آیا میخواهید از آن فروشنده خاص خرید کنید یا نه.
یکی از مزیتهای خرید از کمدا آن است که تمامی خرید و فروشها با نظارت تیم کُمُدا صورت میپذیرد برای همین با خیالی آسوده میتوانید حتی از فروشندههای تازه نیز خرید کنید.
10-از شرایط ارسال و بازگشت کالا اطمینان حاصل کنید.
همواره پیش از خرید اینترنتی شرایط و قوانین ارسال و بازگشت کالا را که سایت مرجع اعلام کرده است با دقت بخوانید.
اگر چنین قوانینی در سایت ذکر نشده است همواره مواردی نظیر شیوه ارسال، هزینه ارسال و شرایط ارجاع کالا را با فروشنده هماهنگ کنید.
چرا خرید/فروش توی کُمُدا امن و قابل اعتماده؟